Tyler tweetben mondta el véleményét. Tyler The Creator saját szervezésű, egynapos fesztiválján Los Angelesben egy gigantikus lineup jött össze, többek között ott volt 21 Savage, YG, Earl Sweatshirt.

Volt a flyeren viszont 3 kérdőjel egymás után, amely utalt egy meglepetésvendégre, akit nagy várakozás övezett. Tyler nem is hagyta cserben a közönséget, ugyanis a kanadai szupersztár, Drake érkezett a színpadra, ami óriási hírnek számítana akárhol, viszont nem Tyler közönségénél.

A közönség előfeltételezései szerint Frank Ocean lett volna a meglepetésvendég, ami korábban sehol nem volt megfogalmazva, egyedül az internet népe generált ekkora hype-ot a történetnek. Drake a legerősebb dalait pakolta egymás után, ami konkrétan mindent jelentett volna egy átlagembernek, a közönség viszont kis idő elteltével sem hagyta abba a fújolást. Aubrey pedig nem is hagyta annyiban, a fújolást követően végül megköszönte a történteket, majd lement a színpadról.

A legviccesebb az egészben, hogy a közönség nagy része viszont nem ment haza, ugyanis szent meggyőződésük volt, hogy Frankért meg kell dolgozni, és skandálni kezdték különböző formában a nevét a tagnak. Az igazi csalódás akkor jött el, mikor tudatosult bennük, hogy Frank Ocean márpedig nem lesz fellépő, cserébe a meglepetésvendéget is lefújolták a színpadról, így a fesztivál a Dodger Stadiumban idő előtt ért véget.

Az amerikai Hujber Ferenc Kanye, és Drake is csinálta már korábban, hogy fiatal rappereket szupportálnak, viszont ez volt az első alkalom, hogy Kanada szépe le lett küldve egy olyan buli színpadáról, ahol lényegében ő lett volna a headliner.

Tyler természetesen az egészet egy elbaszott szituációnak tartotta, ahol megköszönte azért Drizzynek, hogy mégiscsak eljött, és korrekten állt az abszurd helyzethez. A tweetjei pedig mint mindig, most is aranyat érnek:

https://twitter.com/tylerthecreator/status/1193946903278280704

Corporation Z