Ha szeretnél úgy öltözni, mint Magyarország egyik legfeltörekvőbb trap előadója, vagy csak kíváncsi vagy, hogy milyen ruhákat, sneakerek szokott hordani, akkor muszáj csekkolnod Lmen Prala, a „trap herceg” outfitjét, a legújabb és legnagyobb, Kondorral és Figurával közös slágeréből, az Oké Boomer c. zene videó klipjéből, ezt a @whatsonthestar.hu instagram oldal megkönnyíti neked. A Corporationz.hu-n most azonban exkluzív betekintést kaphatsz. Lmen Pralát, már szinte mindenhol ismerik az országban, már fiatal kora óta rappel, tehát nem egyik napról a másikra lett ismert. A zenei stílusa egyedi, agresszív, egyszóval: ütős.

Az Oké Boomer c. zene, nagyon hamar egy hihetetlen magas nézettségi számot ért el, de a sok vita miatt, „az idősebb emberek lenézése” miatt, ami az én véleményem szerint egyáltalán nem igaz, le lett törölve a YouTube-ról. Lmen Prala a zenében nem az idősebb embereket szólta le, hanem azokat, akik hátráltatják a műfajt, leragadtak egy fajta zenei műfajnál, zenénél, és nem hajlandóak változni, hanem csak szidni tudják a „new wave” előadókat, zenéiket, az auto tune-t, ami pedig már a műfaj részévé vált.

A zene már közel 1 millió megtekintést ért el a Youtube-on, ha össze számoljuk azt a megtekintés számot, amennyi akkor volt a klipen, mielőtt le lett törölve, és a mostani számokat, akkor nagyjából megvan az 1 millió megtekintés rajta, 1-1,2 hónap alatt.

Amiért ekkora Lmen Prala fan vagyok, az új „áldozatom” ő lett a “What’s on the star”-on tehát lessük is meg, hogy milyen cuccok vannak rajta!

Lmen Prala a klippben is hozta a stílusát, a REEBOK CLASSIC sneakerrel, amit a Playersroom-ban most akciósan meg tudtok vásárolni.

Tehát a lábán egy Reebok sneakert láthatunk, ami már szerintem hozzá is tartozik az „image”-éhez, mert egyértelműen ez a kedvenc sneakere, és mindig egy ilyet láthatunk a lábán.

Haladjunk feljebb, nézzük milyen is pontosan a nadrág ami rajta van.

Lmen Pralán egy H&M-es Track-Cargo Pant van, ami viszont 2019-2020 elejétől elég nagy trend lett, pedig először a „techwear” stílus hatalmas része volt, mostmár az emberek az ilyen „track-cargo pant”-eket bele tudják rakni szinte már bármilyen outfitbe, nem kell, hogy techwear legyen.

Mostanság Lmen Pralán sokat lehet látni ilyen nadrágokat, de nem olyan outfitben, mint amilyenbe mások raknák, tehát így különösen egyedi.

Nézzük meg, hogy vajon milyen pulcsi van Lmen Pralán?

Lmen Pralán a saját „brand”-jéből egy „black premium” hoodiet, pulcsit láthatunk, ami az Oké Boomer megjelenése környékén dropolt, pontosan nemtudom mikor. A pulcsit itt tudjátok megvásárolni. A klipben Lmen Pralán ezt a pulcsit két különböző színállásban is láthatjuk, a képen, amiről készítem a posztot a @whatsonthestar.hu instagram oldalra, ez a fekete színállás van rajta.

És az órája?

Lmen Prala órája egy Tommy Hilfiger óra, amit elég sok időn át kerestem, küldött róla képet, de a pontos modell nevét nem tudtuk. A keresési “challenge” eredményes volt, mert a kép alapján megtaláltam.

És kész is van a poszt!

Ha tetszik a cikk, és tetszik a poszt, esetleg segítettem ezzel valamit, akkor dobjatok egy like-ot a @whatsonthestar.hu instagram oldalra, ahol ez a poszt megtalálható.

Köszönöm Trunk Tomi segítségét, lessétek meg instagramon, @dablty, és Youtubeon is, @Tamás DABLTY Trunk

 

Homoki Gábor, a What’s on the star Hungary instagram oldal alapítója / Corporation Z

Cikk/Képek/Instagram poszt by @whatsonthestar.hu