Az Instagram egy fantasztikus hely, vagy mégse? Vajon az, amit a hírességek, vagy átlagemberek az Instagramon megosztanak, azok teljes mértékben tükrözik a valóságot?! Erre kerestem a választ és ennek az eredményét olvashatjátok ebben a cikkben.

Az biztos, hogy amit megosztunk, az csak egy elkapott pillanat. De ha mégse csak egy pillanat, hanem egy videó, akkor sem tükrözheti a valóságot. A képeket az Instagram kezdete óta szerkesztik, amit a lányok és a fiúk is előszeretettel használnak. A valós „insta feeling” szerintem az életünk jelentősebb eseményeinek megosztása lenne. Mégis van, aki naponta kétszer vagy akár háromszor is posztol, de akkor nekik ennyi fantasztikus élményben van részük?

Meglehet. Pl: Kim Kardashiannak, aki naponta többször is posztol, valószínűleg sok élményben van része, bár neki a brandjéhez is hozzátartozik az Insta, mivel több mint 120 millióan követik. De az átlag mai fiatalok vagy más néven „Z generáció” hobbijává vált az Insta. Unalmunkban vagy csak azért, hogy figyeljenek ránk szoktunk posztolni, live-olni stb…

Szóval összegezzünk! Az Instagramnak ne higgyetek, nem a valóság amit ott láttok, és csak olyat posztoljatok, amit később nem bántok meg.

Porga Péter / Corporation Z

z-generacio