Kreatív és környezetkímélő. A sneakercustom-ök ideje remélhetőleg itthon is eljön!

Rengetegen szajkózzák azt, hogy korosztályunk mindenből, mindig ugyanolyat szeretne, ami már kortársának van. Ez véleményünk szerint teljesen nem igaz. Erre egy példa a régi, megunt, unalmas lábbelik átdolgozása. Hogy mi is kell ehhez, elmondom, nem sok minden, de egy valami elengedhetetlen. Ez az, amit nem lehet boltban megvásárolni. A kreativitás.

Tudom, hogy te, aki most éppen ezt olvasod, kreatív vagy.

Kép: Sneaker Surgery

Emellett roppant fontos a bátorság, és az akarat is. Erre kitaláltam egy “idézetet”, ez így hangzik: “Ne félj a kudarctól, merj cselekedni !” Gyerünk kelj fel és menj előre. Ne fordulj vissza. Tedd azt, amit szeretnél. Varázsolj régiből-újat. Újból-újabbat.

Ez az úgynevezett sneaker customizing nagyon sok helyen kezd elterjedni. Nálunk ez még nem annyira népszerű. Láttam egy posztot, ahol egy srác a saját, átdolgozott lépőjét szerette volna népszerűsíteni, eladni. A kommentben mindenki gyönyörködött, ámult, bámult. De kérem, csináljon mindenki ilyet és vessétek össze alkotásaitokat. Legyen versengés (egészséges körülmények között).

Az egész lényege: közösségformálás. Legyen egy olyan erős magyar tini közösség, amely Európa csúcsán lesz. Minden adott bennünk, hogy óriási sikereket érjünk el együtt. Bizonyítsd be magadnak, hogy igenis meg tudod te is csinálni….

A cipő átalakítás több lépésből áll, amiket érdemes követni.

1. Cipőfűzők eltávolítása.
2. Leragasztani azt a felületet (a cipőn), amit nem kívánsz átfesteni.
3. Ceruzával felrajzolni a design-t.
4. Felfesteni/Felfújni a design-t.
5. Kontúrok elkészítése.
6. Hagyni száradni.
7. Cipőfűző visszahelyezése, védő ragasztás leszedése.

Akinek van saját átalakított custom sneakere, küldjétek el instán, vagy FB-n, a legjobbakat publikáljuk a felületeinken!

Sebők Sándor / Corporation Z