A világhírű luxusbrand, a Louis Vuitton a Riot Games-szel társul a világbajnokság döntőjére.
Úgy tűnik, hogy a League of Legends világbajnoksága idén egy picit stílusosabb lesz. Ők tervezik ugyanis az egyedülálló trófeatartót a győztesnek járó Summoner’s Cup-hoz.
Díszládában utazik Párizsba, a világbajnokság döntőjére a vándorserleg, ahol majd a győztes csapat a magasba emelheti. Ez az első olyan alkalom, hogy egy luxusmárka e-sporttal kapcsolatos dologban partnerként működjön együtt.
louis vuitton, riot games
A méretre szabott trófeatartó láda az első, amely e-sport bajnokságra készült. Megjelennek rajta a Louis Vuitton-ra jellemző egyedi vonások éppúgy, mint a legújabb high-tech design elemek, amelyeket a League of Legends világa inspirált.
Nemcsak a trófeatartó dobozzal készülnek a fináléra, a játékosok egyedi champion skin-t és kapszula kollekciót is kapnak. Mindezeket Nicolas Ghesquière, a Louis Vuitton női kollekciójának művészeti igazgatója tervezi. Ezen kívül is számos más eszközt készít a cég a League számára.
Az oldalt – amin beszámoltak a partneri együttműködésről – mindkét világcég weboldaláról eltávolították, amely talán azt jelentheti, hogy a bejelentés túl korai volt.
A világjátékok október 2-án kezdődnek és a november 10-i fináléval érnek véget.

Corporation Z

Forrás: dotesports.com, kép: hypebeast.com