Rin, az előző évek feltörekvő és mára már ikonikus rappere a közkedvelt Carhartt Wip-pel hozott ki egy 14 darabos kollekciót, amelyek a brand általános ruhadarabjaiból állnak, többek között pólókból, hoodiekból, nadrágokból, sapkákból.

A legnagyobb presztízsű felület, a Highsnobiety hosztolja a kollekciót, mely október 9-étől, tehát a cikk megjelenésének napjától elérhető rövid ideig, hiszen erősen limitált kollekcióról beszélünk. Rin csapatától, a saját dizájnú LJUBAV szó szerepel a kollekció darabjain, és egy kutya motívum áll a középpontban.

Rin egyre durvább előadónak minősül hazájában, az “Up in smoke” című új dala a német chartok második helyén áll,  teltházas buliktól kezdve a toplisták döntögetéséig, de ez az első kollabja, amelyet végig a saját keze között tartott, az összes kijött darab pedig személyes válogatása.

Rin véleménye szerint könnyű volt együttműködni a céggel, amelyet külön ikonnak tart. Ahogy írtuk, a Highsnobiety segítségével lett kidobva a kollekció, ami a  világon egy hihetetlen reputációjú  felület, ami autentikusan képviseli a streetwearkultúrát.

Corporation Z