Sokat mesélünk arról a CorporationZ felületén, hogy a márkák igenis hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a világ jó irányba menjen. Ez történik most is, hiszen a Telekom egy olyan ügyet kezdeményezett, amivel  bármelyikünket a saját álmához közelebb juttathatja, persze, ha ebben mi is részt vállalunk.

Kikraftolás =  kitalálni, hogy valósítsd meg az álmod – segítséggel. Tenni azért, ami igazán meghajt, és amire vágysz, és hagyni, bízni, hogy meg is valósul. Hibázni és folytatni. Nap mint nap.

Minthogy mindenki más, maga a fogalom, a kikraftolás is mindenkinek mást jelenthet. De egy biztos. Ha bedobod magad és az ötleted, ráadásul mesélsz a projektedről, a Telekom elmondja, mit tehet érted és a megvalósításáért. Sőt helyszínt is ad hozzá, olyan hypermodern eszközökkel felszerelve, amivel a munkádat támogatja.

A MagentaKraft lehetőséget biztosít mindenkinek, akiben már megszületett a nagy ötlet csírája, vagy elképzelései vannak róla, de nem állnak rendelkezésükre a szükséges eszközök, infrastruktúra, környezet, csapat. És a lényeg, nem csak „kapsz”, hanem neked is tenned kell.

Ivády Gábor, a Telekom senior szakmai irányítója elmondta:  „A MagentaKraft-ot, azért hoztuk létre, hogy a fiatalok végre szabadon kísérletezhessenek. Egy olyan környezetet akarunk megteremteni számukra, ahol csak az számít, hogy mit akarnak megvalósítani és nem az, hogy honnan jönnek. Itt megtalálhatják az alkotói közösségüket, csapattársaikat és persze minden eszközt a sikerhez. Hozhatnak saját projektet, vagy adunk nekik mi egyet, hogy megmutathassák mire képesek. És ha nem elégedettek a végeredménnyel, akkor máris hozzuk a következő lehetőséget, mert hisszük, hogy folyamatos kísérletezéssel lehet a legtöbbet tanulni.”

Tehát a Telekom teret ad, hogy megmutathassuk minél többen, hogy mennyi ötlet, kreativitás, elszántság és kraft van bennünk, tehát akár benned is, a generációnkban is. A Kraft tehát egy mozgalom, amihez a Telekom a saját „házát” adja, így Debrecenben márciusban meg is nyílik az az épület, amit a Telekom nekünk, fiataloknak újított fel és látott el minden lehetséges digitális és telekommunikációs eszközzel, hogy bármikor beülhessünk. Így ott a helyszínen kraftolhatod ki, ami benned van.

Akik pedig nincsenek Debrecenben, azok pedig online, a www.magentakraft.hu weboldalon keresztül tudnak csatlakozni a Magenta Krafthoz.

Trunk Tamás, DABLTY