Szervusztok!

Nevem Dominik Abbas, 18 éves vagyok, riporter, újságíró, entrepreneur és politikai szervező. Az utolsó években voltam négy különböző földrészen. Körbejártam a világot, tanulmányoztam Európát és Franciaországot. Elmentem Tunézia legveszélyesebb részeibe, a sivatag közepén riportot írni az első szabad zenei fesztiválokról. Beszédeket tartottam miniszterek előtt a fontos nemzeti témákról. Többet találkoztam az európai leaderekkel, mint amennyit matek órán ültem. Megnyitottam egy online médiafelületet, ahol  fiatalok gyártják a rádióműsorokat. Beszélgettem fiatal színészekkel, írókkal, zenészekkel, rendezőkkel, olyanokkal, akik tesznek másokért.

De a legjobb történeteket megtartottam magamnak. Soha nem írtam még le azokat, mert komplikált történetek, mert nem volt rá sem időm, sem energiám. Pedig ideje, hogy beszéljek róluk. Mert minél több fiatallal találkozom a világ négy sarkából, annál biztosabb vagyok egy tényben: egy világforradalom vár minket, és a fiatal generáció fogja ezt szervezni.

Hogy bebizonyítsam, havonta kétszer írni fogok azokról, akik pár éven belül létre fogják hozni világunk új paradigmáját.

Ahogy mondjuk franciául: rendez-vous július 22-én új történetet felfedezni!

Dominik Abbas /Corporation Z