Marshmello a Fortnite-ban. Starbucks pohár Game of Thrones-ban. A storytelling mindig talál új felületet.

Gondolom, senkinek se kell bemutassam korunk egyik leghíresebb dj-jét Marshmello-t.

Marshmello (Cristopher Comstock) 2016-ban szerzett ismeretséget, amikor Jack Ü és Zedd dalait kezdte el megremixelni. A Joytime névre hallgató albuma 2016 januárjában jelent meg, amin az első száma a Keep It Mello volt, Omar Linx részvételével.

Ez a szám bekerült a dj három leghíresebb dalának listájára, amin még szerepel a Happier és az Alone is. De hogy is kapcsolódik Marshmello a Fortnitehoz, és mi is ez a hype körülötte?

Akkor lett igazán híres ez a „kapcsolat”, amikor a EpicGames bejelentett egy Marshmello eventet a játékban. Az event egy hatalmas koncert volt, február másodikán, amit itt tudtok megnézni.

Az event végére bekerült egy Marshmello skin is a játékba, amit több ezren azonnal megvettek.

Valahogy így kezdődött minden. Ezt csak fokozta az a Fortnite verseny, ahol egy profi, és egy híresség játszott duo módban. Ezt meg is nyerte Marshmello és Ninja. Szerintem Ninjat sem kell bemutatni senkinek. Az egyik leghíresebb, ha nem a leghíresebb Fortnite játékos, akit most is nagyon szoros barátság fűz hozzá.

Később adott egy meglepetés koncertet a 2019-es Fortnite világbajnokságon, ezzel is növelve ismeretségét.

Azon kívül, hogy korunk egyik legtehetségesebb dj-je, egy remek ember is. 2019 márciusában fél millió dollárt adott menekült gyerekek támogatására.

Aki szereti a trap zenét, és esetleg nem ismerné Marshmellot, nyugodtan pillantson rá az instájára: @marshmellomusic

Vollár Gyula / CorporationZ